سلامت > تغذیه
-
گنجینهای سرخ با خواص شگفتانگیز
[ad_1] زرشک این میوه ترشمزه و درخشان، تنها یک چاشنی محبوب در آشپزی ایرانی نیست، بلکه گنجینهای از خواص دارویی…
بیشتر بخوانید » -
با این نوشیدنیها، از گرمازدگی در امان بمانید
[ad_1] به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، در فصل گرم تابستان، حفظ دمای طبیعی بدن و جلوگیری از کمآبی اهمیت زیادی…
بیشتر بخوانید » -
کمبود این ریزمغذیهای حیاتی را جدی بگیرید
[ad_1] دکترای تخصصی علوم تغذیه گفت: بسیاری از افراد دچار کمبود ذخایر آهن هستند بدون آنکه علائم ظاهری داشته باشند؛…
بیشتر بخوانید » -
نمکهای ممنوعه!
[ad_1] به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، استفاده از نمکهای رنگی که معمولاً برای مصارف تزئینی یا غیرخوراکی تولید میشوند، میتواند…
بیشتر بخوانید » -
کلسیم سازترین میوه
[ad_1] به گزارش خبرنگار مهر، انجیر خشک یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه است. که بهصورت تازه و خشک مصرف…
بیشتر بخوانید » -
راهنمای تغذیه رمضان؛ افطار تا سحر چه بخوریم؟
[ad_1] احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به اهمیت رعایت…
بیشتر بخوانید » -
طلای طبیعی برای زیبایی و سلامتی
[ad_1] به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، عسل، این مادهی شگفتانگیز که از دیرباز به عنوان یک خوراکی ارزشمند و یک…
بیشتر بخوانید » -
نکات سلامت و تغذیهای ماه مبارک رمضان
[ad_1] آزیتا حکمت دوش متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با…
بیشتر بخوانید » -
بخور نخورهای وعده سحری در ماه رمضان
[ad_1] در ماه رمضان برای تأمین آب بدن از نوشیدنیهای شربتی تهیه شده با تخم شربتی، خاکشیر و تخم خرفه…
بیشتر بخوانید » -
دانهای با طعم لاغری
[ad_1] به گزارش خبرنگار مهر، دانه چیا منبع غنی از مواد مغذی است که تأثیر مثبتی بر سلامت و کنترل…
بیشتر بخوانید »