استان ها > لرستان

پژوهش سبب ارتقای معیشت جامعه و رشد شاخص‌های کلان یک کشور ‌می‌شود



محمدرضا معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هفته پژوهش فرصتی برای ترویج فرهنگ پژوهشگری و تکریم پژوهشگران کشور، ارزیابی سالانه فعالیت‌های پژوهشی و ارج نهادن به تلاش‌های پژوهشگران، بررسی فرصت‌ها، چالش‌ها و برنامه‌ریزی برای پژوهش‌های آتی است.

وی خاطرنشان کرد: زندگی بهتر و رفاه بیشتر، منوط به شناخت خود و محیط اطراف و در یک‌کلام شناخت جهان بوده و این شناخت با پژوهش شدنی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اضافه کرد: پژوهش به بشر این توانایی را می‌دهد که با دنیای پیرامون خود ارتباط بهتری برقرار کند و جهان وزندگی را زیباتر دیده و سبب ارتقای سطح زندگی، معیشت جامعه و رشد شاخص‌های کلان یک کشور ‌شود.

معظمی گودرزی بیان کرد: امروزه تولید دانش و فناوری از جمله مهم‌ترین شاخص‌های توسعه‌یافتگی در جوامع پیشرفته به شمار می‌رود؛ همچنان که پژوهش در توسعه همه‌جانبه، نقشی برجسته و انکارناپذیر دارد.

وی ادامه داد: بدون تردید؛ می‌توان پژوهش را نیرومحرکه توسعه در تمامی حوزه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تصریح کرد: نقش انکارناپذیر پژوهش در توسعه جوامع پیشرفته، بر همگان واضح و هویدا بوده و پژوهش، فناوری و کارآفرینی از محورهای اصلی رشد و توسعه است.

معظمی گودرزی اظهار کرد: پژوهش از نظر برنامه‌ریزی توسعۀ اقتصادی و توسعۀ پایدار، دارای اهمیت بسیاری بوده و تأثیرگذاری آن در زندگی، بسیار روشن و بدیهی است.

وی خاطرنشان کرد: هدایت و جهت‌دهی تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی به‌ویژه پایان‌نامه‌ها به سمت کاربردی شدن و ارتباط با مراکز صنعتی، اقتصادی و تولیدی از مهم‌ترین رسالت و وظایف متولیان امر پژوهش است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا