وفاق یک چارچوب راهگشا در عرصههای مختلف جامعه است/ وفاق یعنی دعوا نداشته باشیم
سید ضیاء هاشمی چهارشنبه شب در نشستی با عنوان «حکمرانی علوی» به همت کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: وقتی جامعه می خواهند امنیت، نظم و انضباط باشد باید مدیریت شود و مدیریت خوب در گرو سیاستگذاری، هدایتگری و حکمرانی خوب است.
وی از جمله اصول حکمرانی را مشارکت عنوان و اظهارکرد: زندگی و حکمرانی موفق در صورتی تحقق پیدا می کند که نقش آفرینی و مشارکت عموم مردم در آن وجود داشته باشد و مردم بر سرنوشت خود حاکم باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اینکه هر کس به سلیقه خود یک دستورالعملی را داشته باشند و بخواهند مبنای عمل باشد، قانون نیست بلکه قانون به معنای هنجارها و دستورالعملهای تعریف شده، تصویب شده و اعلام شده است، ما قانون مخفی نداریم.
هاشمی تصریح کرد: همچنین حکمرانی موفق و کارآمد مبنی بر قانون، شفافیت، پاسخگو بودن افراد در قدرت، شکل گیری وفاق ملی و عدالت است و با چاشنی حکمرانی خوب علوی بتوانیم در این مسیر حرکت و به جامعه آرمانی نزدیک شویم.
وی ادامه داد: امروز شعار وفاق و عدالت می دهیم که عدالت یعنی شناخت حقوق و دفاع حقوق مبتنی بر انصاف، باید راه برای مسابقه عادلانه باز شود. عدالت یعنی امکانات و حقوق مساوی برای همگان و مردم فراهم شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: در جامعه ما الگوی حکمرانی علوی، الگوی اکثریت مطلق جامعه است و اگر اکثریت مطلق جامعه این را نمی پذیرند به این معنا نیست که جامعه از ما این الگو را نمی پذیرند بلکه ما از حکومت علوی گذر کردیم و باید آسیب شناسی کرده و هر جا انحراف داشتیم برگردیم.بنابراین این جامعه، جامعه دینی و علوی است عدالت طلب هستند اما عدالت این نیست که ما بگوییم آن چیزی که من می گویم مبنای حق و عدالت است بلکه آنچه که حقوق مردم است باید زمینه رسیدن به حقوق آنها را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: الگوی حکمرانی علوی مورد علاقه جامعه ماست، بافطرت، فرهنگ و منطق ما سازگار است، جامعه ما فرهنگی و دینی است و جامعه شناسان معتقدند هنوز دین در جامعه ایران بسیار قوی است اما سبک زندگی دینی تغییر کرده و نسل جدید و جوان ما در باورها و اعتقادات نسبت به دین و امیرالمومنین، مبدا و معاد سطح اعتقادی بالایی دارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور گفت: ما مختریم به اینکه شیعه و پیرو حضرت علی علیه السلام و مسلمان هستیم و وفاقی در این چارچوب داشته باشیم، وفاق به معنای حرکت همدلانه و هم افزایانه در مسیر تحقق اهداف متعالی بشری و دینی است. وفاق به معنای ساختن با هر شرایطی نیست بلکه وفاق یک روش و رویکردی است که خط و مرزهایی دارد.
هاشمی اظهار کرد: وفاق می کنیم تا دعوا و منازعه نداشته باشیم و اقتدار خود را افزایش دهیم. وفاق به معنای همدلی حول قانون و اصول اخلاقی، دینی و قانونی مشترک است اینکه شعار وفاق بدهیم اما کار دیگری کنیم نفاق است.
وی ادامه داد: وفاق یک چارچوب راهگشا برای جامعه ما در عرصه های مختلف از جمله سیاست، فرهنگ، اقتصاد و اجتماع است، ما مشکلاتی در جامعه داریم، تورم یک مشکل جدی و قابل انکار نیست و ناترازیها قابل انکار نیست و به هر دلیلی و پیشینه ای امروز با این مشکلات مواجهیم بنابراین راهی نداریم جز اینکه با همدلی و وفاق و بهره گیری از همه ظرفیتها در این مسیر حرکت کنیم تا به جامعه علوی نزدیک شویم.
به گزارش ایسنا، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه مطالبات منطقی خارج از عدالت، توسعه و حکمرانی خوب نیست بنابراین امروز جامعه ما این مسأله را مطالبه می کند، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در چارچوب حکمرانی علوی به سمت تحقق جامعه علوی حرکت کنیم، چشم انداز آینده جامعه ما با وحدت، همدلی، تحمل مخالف و تنوع عقاید اگر چه مسیر دشواری پیش رو داریم، روشن است.
انتهای پیام