استان ها > یزد

وفاق ملی مهمترین زیرساخت توسعه کشور است



«اسماعیل دهستانی» در گفت وگو با ایسنا با اشاره به نقش جریان‌های سیاسی و اجتماعی در ایجاد وفاق ملی، اظهار کرد: جریان‌های سیاسی و اجتماعی، نقش اساسی در شکل‌گیری وفاق ملی دارند چرا که آن‌ها با تقویت گفتمان مشترک و کاهش اختلافات، می‌توانند بستری برای همگرایی ایجاد کنند.

وی افزود: جریان‌های سیاسی باید از رویکردهای تفرقه‌افکنانه پرهیز کرده و به سمت ایجاد پل‌های ارتباطی میان گروه‌های مختلف حرکت کنند.

به گفته دهستانی، همچنین جریان‌های اجتماعی می‌توانند با ترویج ارزش‌های مشترک و هویت ملی و دینی، وفاق اجتماعی را تقویت کنند.

وی درخصوص تاثیر متقابل وفاق ملی و برقراری عدالت بر یکدیگر نیز بیان کرد: وفاق ملی و عدالت، رابطه‌ای دوطرفه دارند.

معاون استاندار در این باره تصریح کرد: برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی، حس رضایت عمومی و اعتماد به نظام سیاسی را افزایش می‌دهد که زمینه‌ساز وفاق ملی است و از سوی دیگر، وفاق ملی نیز باعث تقویت اعتماد عمومی و همکاری جمعی برای اجرای سیاست‌های عادلانه می‌شود و همین چرخه مثبت می‌تواند به استحکام جامعه کمک کند.

وی به سیاستهای موثر جهت رسیدن به وفاق ملی اشاره و عنوان کرد:  تقویت عدالت اجتماعی در این رابطه باعث توزیع عادلانه منابع و فرصت‌ها خواهد شد.

دهستانی همچنین شفافیت و مبارزه با فساد را در افزایش اعتماد عمومی به دولت موثر خواند و ادامه داد: تقویت هویت مذهبی و ملی در این حوزه با تأکید بر اشتراکات فرهنگی، تاریخی و مذهبی نیز می تواند در ایجاد وفاق ملی نقش تاثیرکذاری داشته باشد.

وی نقش گفت‌وگو و مشارکت عمومی را در ایجاد وفاق ملی در کشور حائز اهمیت دانست و گفت: ایجاد فضای آزاد برای بیان نظرات و مشارکت گروه‌های مختلف در تصمیم‌گیری‌ها می تواند در شکل گیری وفاق ملی ایفای نقش کند.

معاون سیاسی امنیتی استان بر کاهش قطب‌بندی‌ها در این راستا تاکید کرد و گفت: تلاش برای کاهش شکاف‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در این باره ضرورت دارد.

وی با بیان این که وفاق ملی موجب توسعه در کشور می شود، تصریح کرد: وفاق ملی بستری برای ثبات سیاسی، امنیت اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی فراهم می‌کند و این عوامل منجر به جذب سرمایه‌گذاری، رشد اقتصادی و بهبود شاخص‌های توسعه انسانی می‌شوند.

به گفته دهستانی، کشوری که مردم آن با یکدیگر متحد باشند، می‌تواند منابع خود را به‌صورت بهینه برای پیشرفت استفاده کند ولی بدون وفاق و اتحاد ملی عملا سرانجام بسیاری از کارهای بزرگ ابتر خواهد ماند لذا وفاق ملی در عمل مهم ترین زیرساخت برای بخش ها و حوزه های گوناگون است.

وی ضمن اشاره به برخی مصادیق نتایج وفاق ملی در ایران و عرصه بین‌الملل، اظهار کرد: وفاق ملی در تاریخ انقلاب اسلامی، جایگاه مهمی داشته است که بارز ترین نمونه آن را در دوران دفاع مقدس و اثرات عظیم آن را در پیروزی ملت ایران در این نبرد نابرابر شاهد بوده ایم.

وی اضافه کرد؛ طی چندماه گذشته، با استقرار دولت چهاردهم، شاهد نقش دادن به جریانات مختلف سیاسی، اجتماعی، قومیت و حتی دینی در عرصه مدیریت های کلان کشور   استان‌ها بوده ایم.

معاون استاندار در این باره گفت:  انتخاب مدیریت های کلان از میان اهل سنت و بانوان و قومیت های مختلف منجر به افزایش اعتماد عمومی در جامعه شده است و در عرصه امیدافرینی اجتماعی نقش داشته است.

وی افزود: امروز همه جریانات و گروه‌ها در مدیریت کشور دیده شده اند و این مسئله به آسانی به دست نیامده است.

دهستانی در پایان خاطرنشان کرد: انعکاس پیام افرایش اعتماد عمومی و گسترش وفاق ملی در عرصه های بین المللی، دست فعالان عرصه دیپلماسی کشور را در چانه زنی های بین المللی افزایش داده و خلاقیت بین المللی بیشتر را منجر خواهد شد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا