نگاه امیدوارانه ورزشکاران خراسان شمالی به سفر رئیس جمهور
خراسان شمالی یکی از استان هایی است که زیرساخت های ورزشی آن توسعه چندانی پیدا نکرده و ساخت برخی از پروژه های ورزشی ۱۲ سال طول کشیده و هنوز به پایان نرسیده است.
از سوی دیگر برخی از پروژه های ورزشی باید تکمیل شود تا بتوان رویدادهای ورزشی ملی و بین المللی را در این استان برگزار کرد.
قرار بر این است تا سفر رئیس جمهور به این استان در روز سه شنبه به مدت دو روز انجام شود و در این میان یکی از خواسته های مهم ورزشکاران این استان تکمیل پروژه های ورزشی است.
تکمیل سالن های ورزشی ۱۲ ساله استان در انتظار تکمیل شدن
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان شمالی گفت: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل سه سالن بزرگ استان بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است.
غلامحسین شاکری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه سالن ۶۰۰۰ نفره در بجنورد، ۳۰۰۰ نفره در شیروان و ۲۰۰۰ نفره در اسفراین هم اکنون حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهار کرد: با تکمیل این سه سالن دیگر دغدغهای برای برگزاری مسابقات ملی، آسیایی و جهانی در استان نخواهیم داشت.
وی افزود: تا سال ۱۴۰۲ در این استان ۶۶ پروژه ورزشی ناتمام وجود داشت، افزود: از اواخر سال ۱۴۰۲ و در سال جاری با تلاشهای انجام شده موفق به افتتاح ۱۰ سالن ورزشی شدهایم و برای تکمیل آنها طی زمان مذکور ۱۴ میلیارد تومان هزینه شده است.
شاکری ادامه داد: تا پایان امسال تلاش خواهیم کرد حدود ۳۵ درصد از پروژههای در حال ساخت را افتتاح کنیم که یکی از آنها پروژه استخر فاروج است که هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی است.
وی بیان کرد: روستاهای خراسان شمالی ۳۹ پروژه ورزشی دارد که ورزشهایی همچون همچون کبدی میتواند از این ظرفیت استفاده کرده و جهت ارتقای این ورزش از آن بهره ببرند.
به گفته این مقام مسئول، تکمیل پروژه سالن ۶۰۰۰ نفری بجنورد که کلنگ آن ۱۲ سال پیش به زمین خورده شد، سالن ۳۰۰۰ نفری شیروان که ساخت آن از ۱۲ سال گذشته آغاز شد و سالن ۲۰۰۰ نفری اسفراین از مطالبات ورزشکاران این استان از رئیس جمهور آینده است.
وی بیان کرد: بسیاری از پروژههای در حال اجرا متعلق به بیش از ۱۰ سال گذشته است و اختصاص اعتبارات لازم برای تکمیل استخر سرپوشیده فاروج، استخر سرپوشیده گرمه، سالن های ورزشی روستاهای بیدک در بجنورد و داشلی قلعه از دیگر انتظارات ورزشکاران استان است.
بحران فضای خوابگاه ورزشی در استان
عزیزی مدیر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: در این استان حتی یک سانتی متر خوابگاه ورزشی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان بجنورد دو پروژه خوابگاه ورزشی آغاز شد، اظهار کرد: یکی از این پروژهها در سال ۸۶ آغاز شد که به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسید اما بعد از گذشت مدتی به صورت نمیه کاره رها شد.
عزیزی افزود: از آنجاییکه این پروژه در مجاورت پیست اسب دوانی قرار دارد، درصدد هستیم تا آن را تکمیل کرده و به عنوان سایت اداری این پیست استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه مساحت این پروژه ۱۵۰۰ متر مربع است، ادامه داد: نقشههای این پروژه دوباره تغییر کرده تا به عنوان سایت اداری پیست اسب دوانی استفاده شود.
وی بیان کرد: پروژه خوابگاه دیگری در سال ۹۷ در محل سالن تختی بجنورد آغاز شد که در مرحله فندانسیون(۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی) قرار دارد اما این پروژه نیز با این درصد از پیشرفت فیزیکی هم اکنون نمیه کاره رها شده است.
به گفته این مقام مسئول مساحت این پروژه ۲۵۰۰ متر مربع در چهار طبقه است.
وی تاکید کرد: این استان در حال حاضر برای برگزاری رویداد و مسابقات ورزشی با بحران فضایی خوابگاهی مواجه است و یکی از نیازهای اصلی این استان در حوزه ورزشی خوابگاه است.
ورزشکاران تمایلی برای ورزش های قهرمانی ندارند
خدابنده معاون ورزشهای قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا، گفت: یکی از انتظارات ما از رئیس جمهور آینده آن است که برای هیات و فدراسیونهای ورزشی اعتباری داده شود تا حمایتهای قهرمانی از قهرمانها صورت گیرد.
وی افزود: متاسفانه بسیاری از قهرمانها هنگام بازنشستگی دچار مشکل میشوند که اختصاص این اعتبار به هیات و فدراسیونها میتواند تا حدودی کارساز باشد.
خدابنده ادامه داد: از آنجایی که از قهرمانها حمایت کافی نمیشود سبب میشود تا بسیاری از ورزشکاران تمایلی برای ورزش قهرمانی نداشته باشند چراکه معتقد هستند عاقبتی برای آنها ندارد.
وی اظهارکرد: از سوی دیگر اعتباری مستقل برای ورزشهای قهرمانی صورت گیرد چراکه همیشه عنوان میشود برای مباحث مالی خود از اسپانسرها استفاده شود اما این امر موجب متزلزل شدن ورزش میشود.
خدابنده بیان کرد: یک سال حمایت اسپانسر مناسب است آن رشته ورزشی جان میگیرد اما سالی نیز وجود دارد و چندان حمایت نمیشود و این امر موجب افت شدید آن رشته ورزشی میشود.
انتهای پیام