موفقیت در گرو عزم تلاش و روحیه جهادی است
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی امروز (شنبه ۸ دی ماه) در جلسه شورای اداری استان زنجان، اظهار کرد: هنرمند کسی است که با ابتکارات کار را پیش ببرد در حالت عادی کار تاحدی انجام میشود اینکه جماعتی دنبال کار باشند عزم راسخ میخواهد و باید در پیشبرد اهداف تلاش مضاعف شود.
وی تصریح کرد: موفقیت در گرو عزم، تلاش و روحیه جهادی است و با معجزه کارها قرار نیست پیش برود و باید از همه ظرفیتها برای تبیین و همراه کردن مردم استفاده کرد.
حسینی ادامه داد: این دوره، دورهای است که بتوانیم با روحیه مردمی کار را پیش ببریم و این جزو اعتقادات و اصول انقلاب اسلامی است و کارگزاران باید مردمی باشند. باید کار تیمی را منتشر کنیم. مسئولان هر چه اتحادشان بیشتر باشد، کارها راحتتر پیش میرود.
امام جمعه زنجان با اشاره به اقدامات مردمی که دارای نتایج خوبی بوده است، گفت: ما نیز در نهاد نماز جمعه آماده همکاری با همه مسئولان هستیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به موضوع ناترازی انرژی، گفت: رشد و توسعه گاز در کشور باعث وجود ناترازی میشود. ۷۰ درصد مصرف گاز استان خانگی بوده است و با شرایط فعلی در کشور روزانه با ۳۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی گاز مواجه هستیم.
رحیم سلیمانی نژاد تصریح کرد: اگر دو درجه کاهش دما را رعایت کنیم تأثیر آن بسیار حائز اهمیت خواهد بود که معادل یک میدان گاز پارس جنوبی است.
او تصریح کرد: رعایت دمای آسایش بسیار حائز اهمیت است که بین ۱۸ تا ۲۱ درجه بوده و باید به این نکته توجه شود که این باعث کاهش مصرف خواهد بود و هر یک درجه کاهش، ۶ درصد مصرف را کاهش میدهد.
وی در ادامه گفت: رسالت شرکت گاز پایش مصرف ادارات و مراکز عمومی است؛ البته نیروهای ما محدود بوده و نیاز است که افراد خودکنترلی داشته باشند تا این ایام را با کمترین مشکل پشت سر بگذاریم.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان گفت: تعداد پایشهای ماه قبل ۲۳۰۰ بازدید بوده که اخطار شفاهی و کتبی به بخشهای پرمصرف داده شده و ۲۰ مورد قطعی گاز راش اهد بودیم.
همچنین مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در این جلسه گفت: در یک هفته گذشته هر روز ۱۰ هزار و ۷۰۰ مگابایت ساعت انرژی توزیع داشتیم که در ساعات مختلف تا ۷ درصد به نسبت هفتههای گذشته صرفه جویی را شاهد بودیم بهطوریکه در بخش خانگی ۱۲ مگاوات و ۴۰ مگاوات صرفهجویی در صنعت را شاهد هستیم.
پیام جوادی تصریح کرد: در ۱۰ روز گذشته به هیچ وجه خاموشی در استان ثبت نشده است و مدیریت مصرف، عمده در صنایعی که ضرر چندانی از قطع برق نمیبینند رخ داده است.
وی به استفاده از سیستم اتوماتیکی در کنتورهای ادارات اشاره کرد و افزود: این سیستم در بسیاری از کنتورهای ادارات فعال شده که اگر در مقایسه با مصرف سال قبل ۱۵ درصد کاهش داشته باشند مشکلی نیست وگرنه سیستم خودش ۵ دقیقه برق را قطع کرده و باز وصل می کند و این روند ادامه دارد تا سه بار و بار سوم برق وصل نمیشود تا مأموران بهصورت دستی برق را وصل کنند. خوشبختانه در چند هفته گذشته هیچ موردی در این رابطه نبوده که برق به طور کامل قطع شده باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان نیز در این جلسه گفت: سیاست در این شرکت، مدیریت تقاضا است تا نیاز آبی استان را پاسخگو باشیم.
علیمحمد نادرخانی تصریح کرد: بهترین نوع مدیریت این است که خود مردم، مصرف را مدیریت کنند که کم هزینه ترین روش است. در حال حاضر وضعیت سد تهم تا کینهورس از ابتدای بهرهبرداری به ارقام فعلی نرسیده بود.
او خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت سد تهم ۱۳ میلیون متر مکعب بوده و ۲.۵ میلیون مترمکعب آب نیز در کینه ورس وجود دارد که بسیار پایین است.
وی تصریح کرد: برای مدیریت شرایط ۳۸ چاه اضطرای در استان حفر شده است که برای سالهای آینده برنامه ریزی کردیم ولی اگر مشکلات برطرف نشود و در برنامه بلند مدت اگر کاری نشود نمیتوانیم با این روند ادامه دهیم و با صدها چاه نمی توانیم کاری از پیش ببریم.
نادرخانی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۸۶ روستای مواجه با تنش آبی در استان وجود دارد، یادآور شد: ۱۵۰ پروژه در حال انجام داریم و انتظار داریم فرمانداران روستاهایی که بالای ۲۵۰ لیتر تولید در شبانه روز دارند را جزو روستاهای مشکل دار اعلام نکنند.
وی به وضعیت فاضلاب در زنجان نیز اشاره کرد و یادآور شد: توسعه شبکه فاضلاب جزو نمودهای توسعه یافتگی است.
نادرخانی ادامه داد: شهر زنجان تصفیهخانه شبکه فاضلاب به اتمام رسیده است و در حال حاضر ۷۵ هزار مترمکعب فاضلاب در شبانه روز از شبکه جمعآوری میشود. ۴۴۰ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب نیز در شهر اجرا و ۴۲۰ کیلومتر در حال انجام است ولی در تامین اعتبارات مشکل داریم.
در ادامه مدیرعامل شرکت برق منطقهای زنجان گفت: نیروگاه سلطانیه و آریان که دو نیروگاه تولیدی است در استان زنجان است در حال فعالیت هستند.
پروانه برهانی افزود: نیروگاه سلطانیه با ظرفیت ۴ واحد ۱۶۲ مگاواتی و ظرفیت بخار ۳۲۰ مگاواتی فعال است که می تواند با به مدار اومدن نیروگاه به سیکل ترکبی تبدیل شود . نیروگاه سلطانیه ۵ مخزن گازوئیل دارد.
او عنوان کرد: از شروع محدودیت تا اول دی ۲۷ میلیون لیتر گازوئیل در این نیروگاه مصرف شده است که معادل ۱۸۲ مگاوات ساعت برق تولیدی بوده و ۳۸ درصد انرژی عملی واحد نیروگاه است و محدودیت قابل توجهی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: نیروگاه آریان نیز ۳۶۶ مگاوات ظرفیت تولید برق است. همچنین ۱۰۱ مگاوات ظرفیت نیروگاه کوچک مقیاس در استان است.
انتهای پیام