مقاومسازی ۲۲هزار واحد مسکن روستایی در نهاوند
علی جلالوند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، شاخص مقاومسازی مسکن روستایی در این شهرستان را ۹۲ درصد اظهار کرد و افزود: این رقم نشاندهنده رتبه نخست نهاوند در کشور است با این وجود هنوز ۲۲۳۰ واحد غیرمقاوم در این شهرستان وجود دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر واحدهای غیرمقاوم، ۲۷۶۰ واحد مسکن برای خانوادههایی که بهصورت چند خانوار در یک واحد مسکونی زندگی میکنند، مورد نیاز است به این ترتیب، در مجموع ۴۹۹۰ واحد مسکن روستایی باید در شهرستان نهاوند ساخته شود.
وی درباره طرحهای مقاومسازی مسکن، خاطرنشان کرد: از سهمیه ۱۴۴۸ فقره مقاومسازی که امسال به بنیاد مسکن نهاوند ابلاغ شده، همه ۱۴۴۸ فقره به بانکهای عامل معرفی شده است که از این تعداد، ۱۲۲۰ فقره به مرحله عقد قرارداد رسیدهاند که امسال صاحب خانه میشوند و تلاش برای تحقق صددرصدی این هدف همچنان ادامه دارد.
جلالوند با اشاره به فرآیند ساختوساز در این شهرستان، افزود: یک دفتر طراحی مسکن روستایی، ۳۸ مهندس ناظر دارای پروانه نظام فنی روستایی و یک دفتر نقشهبرداری در مراحل مختلف از ثبتنام، صدور پروانه ساخت و معرفی به بانک، ساخت و ساز تا صدور پایانکار متقاضیان را راهنمایی و همراهی میکنند.
وی با انتقاد از عملکرد برخی بانکها، گفت: در صورتیکه بانکها به وظایف خود عمل میکردند، جذب کامل اعتبارات مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند محقق میشد.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند همچنین با اشاره به پرداخت کمکهای بلاعوض برای متقاضیان تحت پوشش نهادهای حمایتی و تکمیل واحدهای نیمهتمام با کمک تسهیلات قرضالحسنه خدمات بنیاد مسکن به همشهریان ادامه دارد.
وی اظهار کرد: نهاوند با شاخص مقاومسازی ۹۲ درصدی در رتبه نخست کشوری قرار دارد، در حالیکه میانگین کشوری مقاومسازی تنها ۵۲ درصد است.
وی با بیان اینکه تسهیلات مسکن روستایی به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، شامل گیان، فیروزان و برزول نیز اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: این تسهیلات بزودی در سالجاری با مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان با بهره بانکی پنج درصد و دوران ساخت و مشارکت ۲۰ ساله به متقاضیان پرداخت میشود. از کسانی که تمایل به ساخت و ساز یا نوسازی واحدهای قدیمی خود در سطح روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند تقاضامندم برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه کنند.
جلالوند با بیان اینکه با تحقق برنامهها و سیاستهای بنیاد مسکن، جشن مقاومسازی صددرصدی واحدهای روستایی نهاوند را در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهیم کرد، بر اهمیت همراهی مردم و مسئولین در تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»تاکید کرد.
انتهای پیام