استان ها > سیستان و بلوچستان

معدوم سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم چربی صنعتی غیر بهداشتی در سیستان و بلوچستان



غلامرضا سرگزی در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: یکی از اولویت‌های دامپزشکی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دامپزشکی برای تضمین سلامت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی و تشدید نظارت‌های لازم بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی است تا با نظارت بهداشتی و شرعی زمینه حفظ سلامت مردم و جامعه فراهم شود.

وی تصریح کرد: نظارت‌های دامپزشکی با جدیت و فعالیت هر چه بیشتر کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی برای تحقق سلامت و ایمنی مواد غذایی ادامه دارد.

وی گفت: سلامت مردم خط قرمز دامپزشکی است و تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی در سطح استان شامل: کشتارگاه‌های دام و طیور، کارگاه‌های بسته بندی، سردخانه‌های نگهداری، مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید، رستوران‌ها و تالارها مشمول بازدید و نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا