رفع ناترازی انرژی در قزوین نیازمند ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوذری ظهر پنجشنبه در نشست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با فعالان بخش فناوری اطلاعات و شرکتهای دانشبنیان استان قزوین بیان کرد: برخی از مسیرهای ارتباطی قزوین به دلیل تردد بالا نیازمند بازنگری در زیرساختها هستند و در این راستا، مشکلات آنتندهی و اینترنت در جاده الموت-تنکابن و آزادراه غدیر باید برطرف شود.
وی تأکید کرد: مسیر قزوین-الموت-تنکابن بهعنوان یک مسیر گردشگری نباید با مشکل کیفیت آنتندهی و اینترنت مواجه باشد و افزود: توسعه زیرساختهای مخابراتی، بهویژه در حوزه اینترنت، برای این مسیرها ضروری است.
نوذری اشاره کرد: رفع نقاط کور ارتباطی در آزادراه قزوین-رشت، برقراری تلفن ثابت در روستاها، ایجاد دفاتر پاسخگویی اپراتورها در مراکز استانها برای ارائه خدمات به مردم، و همچنین راهاندازی پردیس فناوری اطلاعات از مهمترین اولویتها و درخواستهای استان است.
استاندار قزوین با اشاره به نیاز استان به حمایت ۵۰۰ میلیارد ریالی از سوی وزارت ارتباطات برای حل مشکلات ناترازی انرژی، اظهار داشت: تولید برق استان سه برابر ظرفیت مورد نیاز آن است که این تولید شامل دو هزار و ۱۰۰ مگاوات توسط نیروگاه شهید رجایی و ۱۶۵ مگاوات دیگر از پنلهای خورشیدی و بادی میشود.
او ادامه داد: استان قزوین ظرفیت افزایش تولید برق خورشیدی تا یک هزار مگاوات را دارد و در این زمینه مذاکرات و همکاریهایی با چندین شرکت دانشبنیان در حال انجام است.
نوذری بر اهمیت حمایت از ایدهها و نوآوریهای جوانان مستعد تأکید کرد و گفت: در حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات نیازمند برداشتن گامهای مؤثر هستیم تا بتوانیم چالشها را مرتفع کنیم. وی تصریح کرد که امروز جهان از مفهوم دهکده جهانی عبور کرده و به مرحله خانواده جهانی رسیده است، جایی که علم و فناوری با سرعتی فزاینده در حال رشد است و باید از این فرصت به بهترین شکل بهره برد.
نماینده عالی دولت در استان قزوین خاطرنشان کرد: گفتمان قزوین با همه ملتها – به جز اسرائیل- بر مبنای تعامل است و تلاش داریم این ظرفیت را در بخش کشاورزی، صنعت و همچنین حوزه فناوری بهطور ویژه به کار بگیریم.
وی یادآور شد: وفاق خوبی میان نهادهای مختلف در استان قزوین برقرار شده و همه بر این مسئله همعقیدهاند که توسعه استان یکی از اهداف کلیدی است.
نوذری با اشاره به تغییرات اجتماعی تأکید کرد: امروزه دیگر مفهوم سنتی شهروند مطرح نیست؛ بلکه همه افراد بهعنوان کاربران دنیای مدرن شناخته میشوند.
وی در پایان اضافه کرد: اگر امروز جوامع با آسیبهای اجتماعی مواجه هستند، برای حل این چالشها باید از ابزارهای مدرن و تکنولوژی استفاده کنیم و نه روشهای سنتی و ناکارآمد