جشنواره غذاهای بومی و محلی در مدارس شهر «شنبه» افتتاح شد
به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار دشتی ظهر دوشنبه در این مراسم ضمن تقدیر از دستاندرکاران این برنامه، بر اهمیت احیای غذاهای سنتی و ترویج فرهنگ بومی تأکید کرد.
علی بحرانی اظهار کرد: چنین رویدادهایی نقش مهمی در آشنایی نسل جوان با سبک زندگی سالم و اصیل ایرانی دارد و همچنین به رونق گردشگری غذایی در منطقه کمک میکند.
در این جشنواره، دانشآموزان و خانوادههای آنها با ارائه انواع غذاهای سنتی، از جمله آشهای محلی، نانهای سنتی، انواع خورشتها و دسرهای بومی، فرهنگ غذایی خود را به نمایش گذاشتند همچنین غرفههایی برای معرفی دستور پخت غذاها و ارائه اطلاعات درباره ارزش غذایی آنها برپا شد.
حاضران در این مراسم ضمن بازدید از غرفههای مختلف، از غذاهای تهیهشده نیز استقبال کردند. این جشنواره که با اجرای برنامههای فرهنگی و هنری همراه بود، فضایی شاد و پرنشاط برای دانشآموزان و خانوادههای آنها فراهم کرد.