جذب دانشجویان بین الملل در دانشگاه ملی مهارت
زمانی شامگاه جمعه در جمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه در زاهدان، افزود: هم اکنون این دانشگاه درسطح کشور ۱۸۳ دانشکده و آموزشکده دارد که در ۱۲۰ نقطه جغرافیایی کشور مستقر هستند.
وی بیان کرد: درحال حاضر این مجموعه علمی برای آموزش دانشجویان خود از ۸۰۰ عضو هئیت علمی برخوردار است و با ۶۰۰۰ هزار پرسنل اداری بیش از ۱۹۵ هزار دانشجو را تعلیم می دهد .
زمانی تصریح کرد: این دانشگاه درحال حاضر بیش از ۳۴۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در سطح کشور دارد .
سرپرست دانشگاه ملی مهارت کشور همچنین باتاکید بر نقش مهارت آموزی افراد در پیشرفت کشور گفت: براساس برنامه هفتمتکلیف این دانشگاه در افق پیش رو تعیین شده است و در پایانبرنامه هفتم بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه مدارس باید در هنرستان ها مشغول به تحصیل باشند و بیش از ۴۰ درصد دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم باید دانشجوی مهارتی باشند .
وی افزود: آموزش های مهارتی می تواند کاهنده فاصله اشتغال و فارغ التحصیلی باشد و برای دست یابی به این هدف از روش های نوین آموزش بهره گیری کرده ایم.
زمانی همچنین گفت: یکی از اولویت های اصلی دانشگاه ملی مهارت جذب دانشجویان بین الملل است و اولویت اول ما در این زمینه ارتباط با کشورهای فارسی زبان و همسایه است و این کار با تجهیز کارگاه های که توسط کشورهای همسایه صورت خواهد گرفت انجام خواهد شد .
وی افزود: پذیرش دانشجویان کشورهای همسایه در واحد های استان های مرزی کشور از دیگر اهداف ما در جذب دانشجو بین المللی خواهد بود .
رئیس دانشگاه ملی مهارت سیستان وبلوچستان نیز همچنین گفت: این دانشگاه در این استان با ۳۰۰ عضو هئیت علمی با ۶ دانشکده در چابهار زاهدان و زابل در ۴۰ رشته تحصیلی ۴۰۰۰ هزار دانشجو دارد.
محمد قاسمی اظهار کرد: ساختمان مورد بهره برداری دانشکده دختران پس از ۲۵ سال احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت .
وی افزود: در طرح تاد ارتباط این دانشگاه را با بخش صنعت برقرارکرده ایم و دانشجویان ما بعد از گذراندن دوران کارورزی در مراکز مختلف صنعتی بعد از رضایت کارفرما در شرکت های مورد نظر مشغول به کار خواهند شد.
انتهای پیام