تجلیل از حامیان حقوق مصرفکننده در کرمانشاه
به گزارش خبرنگار ایسنا، حسین فرهیدزاده معاون وزیر صمت و رئیس سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده کشور در همایش روز ملی حمایت از حقوق مصرف کننده که امروز(دوم اسفند) برگزار شد، با بیان اینکه حمایت از مصرفکننده چیزی جز حمایت از تولیدکنندگان نیست، گفت: وقتی شرایط کار و فعالیت برای تولیدکننده فراهم باشد، میتواند کالا و خدمات را با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار مصرفکننده قرار دهد.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان چیز زیادی از ما نمیخواهند، جز اینکه حداقلهای کار و تولید را برای آنها فراهم کنیم، گفت: مگر چه چیزی در اختیار تولیدکننده قرار دادهایم که تا این اندازه از آنها توقع داریم.
معاون وزیر صمت از اینکه امروز تولیدکنندگان با مشکلات جدی حوزه ناترازی انرژی مواجهند یاد کرد و افزود: بجز عذرخواهی هیچ چیز نمیتوان گفت، زیرا ما به عنوان بخشی از حاکمیت نتوانستیم آنچه که تولیدکننده نیاز دارد را در اختیارش قرار دهیم.
رئیس سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده کشور خسارت کنونی بخش تولید و صنعت از ناترازی انرژی را روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و یادآور شد: وقتی که تولیدکننده تا این اندازه زیان میدهد و حتی به ماشینآلات او آسیب وارد میشود، چطور میتوان توقع داشت کالا را با قیمت پایین در اختیار مصرفکننده قرار دهد.
فرهیدزاده با بیان اینکه ناترازیهای کشور صرفا به ناترازی انرژی محدود نمیشود و با ناترازیهای مالی و … نیز مواجهیم، اظهار کرد: در چنین شرایطی تنها کاری که برای حمایت از بخش تولید از دست ما برمیآید، برنامهریزی درست، عدم تصمیمگیریهای خلقالساعه و تامین کافی کالاها و مواد اولیه مورد نیاز این بخش است.
وی خاطرنشان کرد: ما نیز در سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده حمایت جدی از هر دو بخش را در دستور کار داریم و به دنبال مچگیری و پروندهسازی برای تولیدکنندگان نیستیم.
محسن دارابی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه هم با اشاره به نامگذاری ۹ اسفند در تقویم کشور به عنوان روز حمایت از حقوق مصرفکننده، گفت: در این روز واحدهای تولیدی و خدماتی حامی مصرفکننده طی فرآیندی انتخاب و معرفی میشوند.
وی ادامه داد: فرآیند انتخاب واحدهای برتر چندین ماه به طول انجامید و در نهایت ۲۳ واحد در استان کرمانشاه توسط هیات داوران انتخاب شدند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه سپس از مشکلات این روزهای واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزه ناترازی انرژی یاد کرد و افزود: امروز واحدهای تولیدی به جای اینکه بر تولید کالا و خدمات متمرکز باشند، درگیر مشکلات انرژی هستند.
وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی که برای تامین برق خود پای کار آمدند نیز امروز دچار مشکلات جدی هستند، یادآور شد: واحدهایی داریم که ۲۴ میلیون دلار برای واردات ژنراتور برق هزینه کردند، اما نمیتوانیم سوخت مورد نیاز ژنراتور آنها را تامین کنیم.
در ادامه این مراسم از واحدهای سیمان مدلل، سیمان غرب، کشت و صنعت روژینتاک، سیما فولاد جهان، کشت و صنعت دشت پرامان، شیر و لبنیات بیستون، جهان فولادغرب، کشت و صنعت ماهیدشت، شرکت روغن کرمانشاهی ادیب، صدف دانه آتیس، اکسیژن باختر، کابل باختر، شادرام شیمی، آرد خوشه گندم، بتن فرامان غرب، بهروز شکرریز، سردخانه ملکی، کلینیک تخصصی پیمان مطهری، اندیشه نگار غرب، زاگرسیان قلعهشاهین، زاناپژوهش رایا و بهار دانه غلامی به عنوان واحدهای برتر حامی مصرف کننده کرمانشاه تجلیل شد.
انتهای پیام