استانها > مرکزی

بیش از ۲ میلیون وعده غذا میان زائران اربعین حسینی در عراق توزیع شد


به گزارش خبرنگار مهر، رحیم غلامی شامگاه چهارشنبه در آئین تجلیل از خدمات و موکب داران سنگرسازان بی سنگر اظهار کرد: حماس پس از ۴۷۰ روز مقاومت جانانه به پیروزی رسید و به طور حتم غزه مجدد ساخته می‌شود.

وی افزود: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبر، هزینه مقاومت کمتر از هزینه تسلیم است و باید اذعان کرد اکنون فجیع‌ترین جنایات در سوریه انجام می‌شود اما الهام بخش مقاومت و مایه مباهات شیعیان، وجود ابا عبدالله الحسین (ع) است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی گفت: اربعین اول در طول یک روز ۲ زائر داشت اما به برکت انقلاب اسلامی اکنون شمار زوار اباعبدالله الحسین (ع) اکنون بیش از ۲۵ میلیون نفر است که این مهم به برکت خون شهدا است که درخت تنومند اسلام را آبیاری کردند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی افزود: در آئین اربعین سنگرسازان بی سنگر ۸۰ موکب فعال در داخل کشور فعال و در تمام زمینه‌ها به زائران حسینی خدمات ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه این مجموعه به خاطر محبت و عشق به امام حسین (ع) خدمات صادقانه به زوار حسینی ارائه می‌دهند، گفت: از ۸۰ موکب اربعین حسینی ،۵۰ موکب داخل کشور عراق و ۳۰ موکب در داخل کشور فعال بودند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی بیان کرد: در مجموع موکب‌های استان مرکزی در ۱۳ روز ۲ میلیون و ۵۵۰ وعده غذا و ۲ ملیون و ۲۰۰ وعده میان وعده توزیع کردند و ۱۹۷ دستگاه خودرو در مرزها زائران حسینی را جابه‌جا کردند.

غلامی تاکید کرد: با توجه به آسیب شناسی ارائه خدمات در سالهای گذشته، این مهم سازماندهی می‌شود و امید است هر ساله خدمات مناسب و زیبنده تری در سال‌های آتی به زائران حسینی ارائه دهیم.

تشکیل هیئت جهادگران دستور کار ویژه قرار گیرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: خدا را شاکریم که سنگرسازان بی سنگر جانشان را فدای اسلام و انقلاب کردند و نام و یادشان همواره زینت بخش محافل است.

علی صفری با اشاره به اینکه کمک به موکب‌های اربعین حسینی اجر و پاداشی بسیار دارد، بیان کرد: هر ساله شاهد همدلی و همراهی هر چه بیشتر در این موکب هستیم.

بیش از ۲ میلیون وعده غذا میان زائران اربعین حسینی در عراق توزیع شد

وی با بیان اینکه شعار ما در موکب سنگر سازان بی سنگر، همدلی و همکاری همه با هم است، گفت: موضوع اربعین به یک فرهنگ تبدیل شده و دنیا را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تاکید کرد: باید نام و فرهنگ جهاد را زنده نگه داریم و به صورت ویژه به رشادت‌ها بپردازیم و باید اذعان کرد ماندگاری نمادها و نشانه‌ها می‌تواند فرهنگ را برجسته کند.

صفری افزود: انتظار است تشکیل هیئت جهادگران در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گیرد چرا که جهادگران همواره در صحنه‌های مختلف حضور فعال دارند و به طور حتم پرچم ائمه با برپایی این هیئات همواره پابرجا خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بر لزوم توجه ویژه به مباحث فرهنگی گفت: اگرچه این دستگاه ارگانی اقتصادی است اما همواره برنامه‌های فرهنگی در اولویت اقدامات قرار دارد.

در پایان این آئین از ۱۸۰ خادم و موکب دار استان مرکزی تجلیل شد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا