استانها > کردستان

تمرکززدایی برنامه‌های فرهنگی از شهر به روستاها از اتفاقات اثربخش کردستان است



به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر دریایی صبح یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان اظهار کرد: در سال ۱۳۸۸ حکیم فرزانه رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در سنندج این استان را به استان فرهنگ و هنر مزین کرد چرا که این استان پایتخت دف جهان، پایتخت کتاب ایران

وی تصریح کرد: وجود سرمایه‌های اجتماعی و مشاهیری که در کردستان اهل قلم و هنر هستند مایه افتخار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: اگر در جامعه‌ای کاری صورت بگیرد بدون ارج نهادن به مقام مفاخر جامعه اتفاق نمی‌افتد و آشنایی با شخصیت‌های برجسته نقش عمده‌ای در هویت بخشی به جامعه دارد.

وی افزود: در هر شهرستان به نام یکی از مفاخر همایش‌هایی با حضور آحاد مردم برگزار کردیم که اجرای بزرگداشت ملاعبدالله باشماقی در روستای باشماق دهگلان، بزرگداشت ملأ بیسارانی در سروآباد، و کنگره مستوره اردلان در سنندج گوشه‌ای از آن همایش‌ها است که به نام مفاخر استان برگزار شد.

وی گفت: قرار است در بانه، روستای پایگلان و شهرستان قروه نیز تا پایان سال برنامه‌هایی برگزار و تمهیدات اولیه برای این همایش‌ها انجام شده است.

دریایی اذعان کرد: نشاط اجتماعی و امیدآفرینی، گفتمان انقلاب و جبهه مقاومت و پایداری امنیت سه مؤلفه مدنظر در استان است که برنامه‌ها براساس آن پیش رفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تمرکززدایی برنامه‌ها از شهرها به سمت روستاها را از اتفاقات اثربخش استان خواند و گفت: تلاش ما این است که همه مردم شهر و روستاهای از برنامه‌های فرهنگی بهره ببرند و برنامه‌ها مردم محور برگزار شود.

وی با بیان اینکه وحدت در استان کردستان یک راهبرد است نه یک تاکتیک خاطرنشان کرد: در راستای عدالت فرهنگی سعی شد تا همه بخش‌ها را مساوی ببینیم.

برگزاری کرسی‌های تلاوت، دوره‌های توانمندسازی در حوزه‌های مختلف، جز خوانی ماه رمضان و توجه به طریقت‌های عرفانی قادری و نقشبندی در کردستان، توجه به مبحث عفاف و حجاب، افزایش تعداد پلاتوها و میزبانی از زائران اربعین حسینی از دیگر مواردی بود که دریایی به آنها اشاره کرد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا